Wij vertellen u alles over Delta, Kabeltex en KPN.

Ondertussen zijn we al meer dan 6 jaar bezig met glasvezel in de Noordkop (Schagen en Hollands Kroon). Dat houdt ook in dat we alle kennis hebben over wat mogelijk is, waar in de regio en met welke netwerk u verbonden kunt worden. In de regio zijn namelijk meerdere netwerken aangelegd en ook nog actief met aanleg. Deze partijen zijn o.a. DELTA Netwerk, Kabeltex en KPN Netwerk.

Via deze netwerken zijn er verschillende providers die hun diensten aanbieden en dit aanbod groeit steeds verder. Dat is alleen maar goed, want daar waar meerdere aanbieders zijn vindt er ook concurrentie plaats en daar kunt u als consument voordeel van hebben in het aanbod, maar ook in de abonnementskosten. Providers zijn bijvoorbeeld KPN, T-Mobile, OnLine.NL, Helden van.Nu, Caiway glasvezel, DELTA en Kabeltex.

Begrijpt u het nog ? Ik kan me voorstellen dat er behoeft is aan meer informatie hierover en wellicht ook enige uitleg. Daarom hebben we op onze site een pagina ingericht waarop te lezen is wie wat aanbiedt en welk netwerk bij u in de buurt of straat en weg actief is. Uiteraard kunt u zich ook aanmelden via onze website. Nog een mogelijkheid is om gewoon bij ons langs te komen om een 1 op 1 gesprek te hebben wat er mogelijk is op uw adres, objectief en betrouwbaar.

Wij zijn onafhankelijk en hebben een overeenkomst met alle netwerken en providers. Dat zorgt ervoor dat u een oprecht advies kunt krijgen met de mogelijkheden op uw adres. Komt u rustig langs bij ons in de winkel in het Makado centrum 5 te Schagen of Telecombinatie aan het Sluisplein 7 te Anna Paulowna. Via de website Beemsterschagen.nl kunt u meer informatie vinden.

Nu al, maar zeker in de nabije toekomst zal er steeds meer behoefte zijn aan snel en stabiel internet en TV over een glasvezel verbinding. Glasvezel verbindt en is niet een kwestie van of, maar wanneer.