Wieringerwaard krijgt ook glasvezel in de kern

Donderdag 7 april 2022 wordt de eerste aansluiting voor glasvezel in Wieringerwaard opgeleverd. De exploitant en aanbieder Kabeltex, welke ook al in de buitengebieden glasvezel heeft aangelegd, geeft daarmee de mogelijkheid voor de inwoners van Wieringerwaard om stabiel en snel internet te verkrijgen tegen concurrerende prijzen. In navolging van de dorpen ‘t Zand en Oudesluis is Wieringerwaard dan het 3e dorp in de Noordkop met deze moderne faciliteit.

Internet, en vooral stabiel en snel internet, is vandaag de dag een niet meer misbare voorziening. Vele streamingdiensten bieden zicht aan en TV is allang niet meer het belangrijkste. Of het nu gaat over de bekende Nederlandse zenders, of Netflix en Formule 1, alles gaat tegenwoordig via de streamingdiensten waarbij het vanzelf sprekend is dat deze via een betrouwbaar en snel medium bij u in de huiskamer kan komen.

Wij als servicepartner van Kabeltex vertellen u graag de feiten en mogelijkheden van glasvezel. In onze filialen in Anna Paulowna (Telecombinatie aan het Sluisplein) en in Schagen in het Makado Centrum vertellen wij u graag meer. Inschrijven kan via de website of in de winkel. Maak meteen gebruik van de geldende aanbieding van € 35,00 de éérste 6 maanden van uw overeenkomst, ongeacht welk pakket u kiest. Geniet van de voordelen welke glasvezel boven de koperen kabel heeft en borg uw toekomst.

Meer weten of aanmelden kan via deze knop, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in één van onze servicewinkels voor Kabeltex in Anna Paulowna en/of Schagen.