Wij zoeken jou!

Wij verkopen Smartphones, abonnementen en nog veel meer. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone met abonnement nodig. En daar helpen wij klanten op de werkvloer mee! Loopt de klant met een glimlach de deur uit, worden wij daar blij van! 

Solliciteren

Stuur je C.V. naar ben@beemsterschagen.nl

Sociaal, vriendelijk en altijd met een glimlach. 

Dat zijn de eigenschappen die je nodig hebt om bij ons te komen werken. Je helpt de klant op de winkelvloer naar een passende oplossing en zorgt dat de klant zich fijn en vertrouwd bij ons voelt. Kennis en ervaring doe je gewoon op tijdens het werk en nemen we je zo mee om onze 11e man of vrouw te worden in ons team. 

Stuur je C.V. naar ben@beemsterschagen.nl

Ben jij onze ideale 11e man of vrouw? 

Kom gerust bij ons langs wanneer je meer wil weten over werken bij Beemster en je nieuwe werkzaamheden. Ben je sociaal, vriendelijk en loop je rond met een brede glimlach? Dan ben jij onze ideale 11e man of vrouw!

Wij hebben een gezellig team van verschillende leeftijden, vrouwen en mannen en iedereen houdt wel van koffie! Want dat drinken we erg graag!

Ook houden we wel van een feestje of gaan we wel eens met elkaar een hapje eten. 

 

Verschillende werkzaamheden

Bij ons geen dag hetzelfde! De voornaamste werkzaamheden zullen in de telefonie zijn. Dat houdt in dat je klanten helpt met problemen aan hun smartphone of met hun abonnement. Ook adviseer je een klant bij de aanschaf van een nieuwe telefoon of abonnement en ontzorg je de klant compleet. 

Uiteraard kan je nog veel meer werkzaamheden bij ons doen. Zo komen veel klanten langs voor een pasfoto, een nieuwe camera, een laptop of nieuwe televisie. Iedere collega heeft zijn eigen specialiteit en helpen we elkaar altijd. 

Altijd werken met de nieuwste electronica!

Wat is er nou leuker dan altijd als eerste de nieuwste iPhone vast te houden? Of even te spelen met het nieuwe paradepaardje van Samsung? Bij ons kan dit! 

Bijna iedere week krijgen wij wel nieuw assortiment binnen in verschillende productgroepen. Zo werk je altijd met de nieuwe producten en leer je hier direct meer over. Uiteraard hebben wij ook diverse tools om alles te weten te komen over producten. 

Ook zijn wij als bedrijf super vooruitstrevend en werken wij met nieuwe technieken en uitsluitend digitaal. 

 

Stuur je C.V. naar ben@beemsterschagen.nl

Nu werkzaam in een andere branche? 

Geen enkel probleem! Onze collega Chantal is hier een goed voorbeeld van! Zij werkte al 25 jaar in een slagerij en zocht een nieuwe uitdaging. 

Zij solliciteerde een tijdje terug bij ons en is nu niet meer weg te denken in ons team.

Juist haar vriendelijkheid, glimlach en het willen helpen van klanten kwamen perfect van pas in onze winkel. Zij nam de kennis gaandeweg tot haar en zo heeft zij haar plek veroverd in ons team. 

Weet je genoeg? 

Je rooster, je vrije dagen en vakanties worden allemaal getoond in een overzichtelijke applicatie. Je krijgt een eigen e-mail adres, en wordt aangemeld bij verschillende online systemen om trainingen te kunnen volgen en je werkzaamheden te kunnen doen. 

Wacht niet langer en kom bij ons werken!

Stuur je sollicitatie naar ons toe, kom bij ons langs of bel voor deze super leuke baan! Zoals je waarschijnlijk eerder gelezen hebt houden wij van koffie (of thee). Kom je bij ons langs dan zetten wij de koffie voor je klaar en vertellen wij alles over werken bij Beemster Schagen!