Vernieuwde website is klaar

Schagen: 12 januari 2021 – Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! Het is een oud gezegde en dat was ook precies de reden om onze website te vervangen. Na wat tegenslagen door o.a. de Corona kunnen we het resultaat aan u tonen en we zijn er maar wat trots op.

Overzichtelijk en logisch opgebouwd zijn de bouwstenen voor de site. U als klant treft er allerhande relevante informatie aan over waar we voor staan. Niet alleen om de producten te bekijken en eventueel te bestellen, maar ook om informatie weg te halen over van alles wat u en ons interesseert.

Het laatste nieuws, zoals dit, over bijvoorbeeld glasvezel, nieuwe producten of de data voor de fotocursus, alles vindt u terug. Het is zelfs mogelijk om uw telefoon reparatie aan te melden of zelf uit te rekenen wat het kost om uw oude video en super 8 beelden over te laten zetten door ons. Dat laatste doen we in trouwens eigen beheer.

Service en diensten, zoals verhuur van de Eventbox voor uw eigen event of feest, maar ook antwoord op vele vragen en het versturen van uw beelden om daar bijvoorbeeld een foto of canvas van te maken. Alles treft u aan op onze vernieuwde website www.beemsterschagen.nl. Nieuwsgierig geworden ? Klik hier om meteen de nieuwe site te ervaren.