ValueMe

ValueMe & Beemster Schagen

Geachte klant,

Medio vorige eeuw begon Foto Kino Beemster met het maken en afdrukken van foto’s, reportages en verkoop van fotocamera’s. Een foto was toen vooral een tijdsopname, een moment om niet te vergeten. Het afdrukken van de foto was een spannend gebeuren maar tijden veranderen.

Tegenwoordig maken we de hele dag foto’s uit de losse pols. Een foto is geen papier meer maar meestal data, op een camera of smartphone, op een laptop of geheugenstick. Maar nog steeds, en vooral, beleving in een digitale wereld vol met geluid en beeld. Jarenlang zijn wij druk geweest met jou, onze klant, te vertellen wat er allemaal in onze winkel te zien en te koop is. Soms zal dat interessant zijn en soms ook niet. In feite hetzelfde wat een stadsomroeper vroeger deed. Maar of dat allemáál gehoord werd is maar de vraag.

Tijden veranderen en wij doen mee:
Het gaat er niet meer om wat wij doen, wat wij roepen of mailen. Informatie is waar het om draait en data is de olie van de huidige economie. Nu weten we dat “olie” ook vervuiling geeft. Zo ook de strijd om informatie (lees data). Iedereen wil van alles aan “U“ laten weten en over u te weten komen. Onder de noemer van Social Media is jouw data zelfs handelswaar geworden. Het Social gedeelte is vooral de “make-up” van reclame/adverteren geworden. Denk daarbij aan nieuwsbrieven, Facebook, Instagram etc. Beemster Schagen is van mening dat het niet om Beemster gaat maar om jou als individu en klant! Wat zijn jouw wensen, vragen, interesses, problemen en misschien wel eisen? Hoe kunnen wij daarin belangrijk zijn qua data en dus informatie.

Next-Generation-Internet

Persoonlijke Data:
De EU zegt dat Persoonlijke Data eigendom van de consument is en dat deze data waarde heeft. Dit is ook vastgelegd in een verordening. De oude economie was informatie en communicatie van bedrijf naar klant, de nieuwe economie is precies andersom: informatie en communicatie van klant naar bedrijf waarin jij als klant centraal staat.

Unieke pilot:
Jij kunt bij de eerste 300 deelnemers van dit unieke project van de EU, ValueMe (www.valueme.nl) en Beemster horen! Vertel aan jezelf hoe jouw dataleven er uitziet en leg het vast in je eigen app. Als je wilt kun je vervolgens via de app jouw data officieel bij onze notaris laten registreren als jouw juridisch eigendom, met een kopie bij de notaris in de kluis. Mocht ooit iemand jouw data misbruiken of stelen kun je eenvoudig aantonen dat het jouw data is. Optioneel: vraag een gratis acryl exemplaar van jouw datapaspoort aan om iedereen te laten zien dat jij eigenaar van je eigen data bent.
En als klap op de vuurpijl… valt er ook nog een HD tv te winnen*, plus 20 gratis gesigneerde exemplaren van het boek “Komt een vrouw bij de h@cker” van Maria Genova.
Wat levert deelname jou op?

  • Gratis Persoonlijke Data Paspoort appGratis Persoonlijke Data eigendom registratie bij Notaris, ter waarde van € 150,-
  • Gratis acryl Passport, ter waarde van € 20,-
  • Tien euro contant, of op je bankrekeningTien euro extra als je de uitbetaling besteedt in de winkel van BeemsterVoorrang deelname aan het vervolg op deze pilot: geld verdienen met je dataKans op een gratis 3D 360° BodyScan (d.m.v. met 200 camera’s) ter waarde van € 75,-Kans op HD TV, Beemster / Data Waarde Vouchers / Gratis boek “Komt een vrouw bij de h@cker”
  • Ben je ook van mening dat jouw Persoonlijke Data van jou is en van niemand anders? Heb je interesse om mee te doen?
  • Prijsvraag: denk jij te weten welke datum Foto Kino Beemster is gestart als onderneming?

Stuur je antwoord naar actie@beemsterschagen.nl en maak kans op mooie prijzen..