U hoort het goed en nog nooit zo mooi met een hoofdtelefoon…

Geluid en met name muziek, wil je horen alsof je erbij bent. Met het grootste gemak zoals draadloos en instelbaar zoals je het zelf wilt ervaren. Dit is tegenwoordig niet bijzonder meer, maar ervaren voordat u de aanschaf doet is een andere verhaal.

Wij hebben voor u de meest belangrijke hoofdtelefoons geselecteerd en voor u opgeladen zodat u bij ons in de winkel in Schagen het geluid kunt ervaren. Neem uw eigen favoriete muziek mee of maak gebruik van onze selectie en u kunt op uw gemak het geluid beluisteren van de meest verkochte modellen.

Afhankelijk van welke model neemt u geen geluid waar van de omgeving, maar alleen van het muziek fragment welke u zelf heeft gekozen. U zult versteld staan (of zitten) van de kwaliteit en wij durven te zeggen dat met een goed hoofdtelefoon u het geluid vele malen beter ervaart dan met de meeste geavanceerd audio installaties.

Beleven is geloven en daarom nodigen wij u uit om bij ons langs te komen om uw favoriete muziek te beluisteren op onze selectie. Deze selectie scoor op alle fronten en zal u niet teleurstellen

Weten om welke hoofdtelefoons het gaat ? Drukt u dan hier voor een overzicht.