Toegankelijkheids Keurmerk voor onze winkel in Schagen

Wist je dat er op dit moment al 2,5 miljoen Nederlanders met een beperking zijn? Door de dubbele vergrijzing is dit aantal al fors aan het toenemen. Natuurlijk willen wij ook deze gasten – net als ieder ander – bij ons in de winkel ontvangen. Ongehinderd geeft tips over verbeteringen zodat we iedereen een zo toegankelijk en gastvrij mogelijke beleving kunnen bieden. Wij hebben onze winkel laten toetsen en hebben daarom onlangs het predicaat “Brons” gekregen van de maatschappelijk gedreven onderneming Ongehinderd.

Ongehinderd heeft een app en website waarmee mensen met een beperking altijd en overal inzicht krijgen in de toegankelijkheid van publieke locaties. Door het keuringsteam worden locaties getoetst in opdracht van gemeenten en bedrijven. Daarnaast is Ongehinderd de uitvoerende partij voor het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid. De informatie is in de gratis app en op de website te vinden, waar inmiddels meer dan 200.000 gebruikers beoordelingen plaatsen.

Meer informatie over onze beoordeelde winkel in Schagen en andere toegankelijke bedrijven in Schagen en in de rest van Nederland vindt u op www.ongehinderd.nl