Steeds meer glasvezel in de gemeente Schagen

Steeds meer adressen in onze gemeente kunnen hun data aansluiting op glasvezel krijgen. Dat geldt niet alleen voor de particulier maar ook voor u als zakelijke gebruiker. Partijen zoals KPN NetwerkNL, Kabeltex en FiberNH zijn actief in de kernen en in de buitengebieden. De buitengebieden van Schagen zijn zo goed als klaar, maar in de kernen moet men nog even wat langer wachten op glasvezel. Kabeltex heeft ’t Zand bijna klaar en heeft onlangs de eerste bewoner van Oudesluis aangesloten op glasvezel. KPN NetwerkNL is ondertussen al weer meer dan een jaar bezig in de kern van Schagen en heeft na een snelle start in het centrum vorig jaar enige vertraging opgelopen, mede door de corona.  Ongeveer 50% van de aansluitingen zijn nu gerealiseerd en thans zijn de werkzaamheden in het centrum van Schagen weer begonnen. De bedoeling is dit in de zomer van 2021 op te leveren.

Ondanks er nog steeds glasvezel wordt aangelegd in Schagen, is KPN netwerk.NL ook al bezig  in Warmenhuizen en Tuitjenhorn met de aanleg. De graafwerkzaamheden zijn begonnen en zullen duren tot september / oktober van dit jaar. Daarna volgt het aansluiten van de woningen en dit zal afgerond zijn aan het einde van het jaar.

Uiteraard kan iedereen nu of op termijn gebruik maken van dit mooie fenomeen en zal er keuze vrijheid zijn uit meerdere aanbieders, waaronder ook KPN. Zowel de particuliere als u als zakelijk klant heeft tenslotte behoefte aan een stabiel snel en concurrerend netwerk.

Samen met TotaalPlaatje in Schagen hebben we de mogelijkheid om u als zakelijk klant te voorzien van een glasvezelabonnement op maat. Als de aansluiting een feit is willen wij u daar graag in adviseren. Een zakelijk abonnement kent vele extra’s boven een particulier abonnement zoals een vast IP om bijvoorbeeld camerabewaking te monitoren op afstand. Glasvezel is zeker concurrerend met de koperen voorzieningen en geeft meer keuze vrijheid. Daardoor is ook de prijs interessanter.

Varianten KPN EEN FTTHPrijs per maand
FTTH 50Mbit€ 50,00
FTTH 100Mbit€ 65,00
FTTH 200Mbit€ 75,00
FTTH 500Mbit€ 90,00
FTTH 1TB€ 105,00
Voorwaarden FTTH abonnementen
Contractperiode is minimaal 12 maanden, daarna maandelijks opzegbaar
Bij alle vrianten wordt kosteloos een simkaart voor een 4G back-up verbinding geleverd
Altijd inclusief 1 vast IP-adres; meerdere vaste IP-adressen bestelbaar

Heeft u al een zakelijke (koper) verbinding of overweegt u een zakelijke glasvezelaansluiting? Neem dan contact op voor deskundig advies en service op maat met TotaalPlaatje in Schagen. Joost Schimmel van TotaalPlaatje is te bereiken via 0224-219230 of mail  joost@totaalplaatje.nl

Weet u niet zeker of u een particulier of zakelijk abonnement nodig hebt? Wilt u meer informatie op zich aanmelden voor glasvezel ? Komt u dan langs bij ons in de winkel of stuur een email naar glasvezel@beemsterschagen.nl. Bellen mag ook naar  +31 (0)224-213227 en vraag naar Cor Posthumus.