Sonoro Internet Radio in HiFi kwaliteit

Internet Radio is de toekomst voor het ontvangen van duizenden radiozenders. Waar analoge radio stopt vanwege het beperkte aanbod of dat het niet meer wordt ondersteund door providers zoals Ziggo en KPN, is dit de oplossing. Beemster Schagen heeft ook het bekende Duitse merk Sonoro in huis gehaald als kwaliteit merk met ongekende prestaties als het gaan om eenvoud, bedieningsgemak en vooral fantastisch geluid

Dit Duitse merk ontwerpt en produceert tafelradio’s waarbij de focus ligt op geweldige geluidsweergave in combinatie met gebruiksgemak. Maar het designteam van Sonoro is van mening dat de radio meer moet kunnen dan alleen het afspelen van muziek. De radio moet de ruimte begrijpen en vullen met geweldige muziek. De zones van Sonoro.
Zo is het idee ontstaan om audio te laten integreren in het huis. Daarvoor zijn verschillende zogenaamde ”Ruimtewerelden” gedefinieerd, waarbij elke zone zijn eigen specifieke geluidsbehoeften heeft. Immers elke ruimte in huis heeft een eigen bestemming en daarmee ook een eigen akoestiek. Daarnaast heeft de consument ook zijn eigen wensen met betrekking tot een bepaald vertrek in huis. Deze combinatie heeft het team van Sonoro aan het denken gezet. Met als resultaat een uniek assortiment aan producten.

De Ruimtewerelden zijn als volgt gedefinieerd:
– woonkamer
– slaapkamer
– keuken
– badkamer
– buiten

Voor iedere zone is een eigen radio ontworpen. De producten van Sonoro zijn eigentijds vormgegeven en passen in ieders interieur. De radio’s zijn diverse malen genomineerd en hebben design awards ontvangen zoals het prestigieuze RedDot-design Award.

Nieuwsgierig geworden? kom bij ons langs voor een demonstratie of kijk direct op onze website