Smartphone support

Door onze jarenlange ervaring in de telefoon branche kunnen wij je vaak helpen met onze kennis. Wanneer je een smartphone bij ons aanschaft helpen wij je met het overzetten van de gegevens, het gebruiksklaar maken van het toestel en zorgen wij dat je direct weer aan de slag kan gaan met je nieuwe aangekochte smartphone. 

Het in gebruik nemen van een nieuwe smartphone kan nog wel eens als lastig worden ervaren. Je gebruikt jarenlang een smartphone, je weet waar de instellingen staan, je weet hoe deze werkt alleen je accu gaat heel snel leeg. Dan wordt het tijd voor een nieuwe smartphone. Maar hoe zorg je dat je weer verder kan met je gegevens op een nieuwe smartphone. Geen stress, want wij helpen je hiermee! Wij hebben de mogelijkheden om je gegevens 1 op 1 over te zetten. Zo behoud je dus altijd je foto’s, video’s, applicaties en contacten. Wel moet hiervoor de oude smartphone nog werken. Uiteraard doen wij altijd ons best om gegevens over te zetten. Niks is zo vervelend wanneer alle data verloren is gegaan en je opnieuw moet beginnen. 

Toch nog vragen? 

Dan hebben wij het aanvullende smartphone service pakket! Dit pakket zit boordevol extra’s en hiermee 

Learn more

Losse verkoop

Het verkleinen van de simkaart naar het juiste formaat

IOS of android updaten indien mogelijk

Hier dient een Google/iCloud account aanwezig te zijn

Een account aanmaken om te kunnen downloaden.

 

Indien het toestel traag is, vol is of batterij snel leeg kunnen wij het toestel opschonen of optimaliseren.

E-mail account instellen op smartphone of tablet.

Heeft u een schaderapport nodig voor uw verzekering? Geen probleem, die kunnen wij voor u maken. De kosten hiervoor bedragen €27,50. Indien u het toestel bij ons laat repareren of een nieuw toestel bij ons aanschaft krijgt u de gemaakte kosten weer terug. 

Servicepakket

Wanneer je een servicepakket bezit zit deze boordevol extra’s. Wil je zeker weten dat we je ten alle tijden kunnen helpen? Schaf het Smartphone Service Pakket dan snel aan en kom langs met al je vragen!

Learn more