In deze smartphone cursus voor beginners vertellen we je precies wat je allemaal met je smartphone kunt doen. Van het gebruiken van internet, e-mail en social media tot het vinden van apps en muziek. Het is geschikt voor alle types smartphones en bevat alle informatie die je nodig hebt om met je smartphone aan de slag te gaan. Foto’s en video’s maken, je agenda bijhouden en nog veel meer.

De cursus is grotendeels bedoeld voor de beginners, maar ook als je als je al het een en ander weet kan je nog een hoop leren. Het maakt niet uit welke smartphone je hebt. Het gaat erom dat jij de mogelijkheden van jouw toestel leert. Omdat wij in kleine groepen werken is er genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht.

Wat ga je leren met de cursus?

We behandelen onder andere: 

  • De basis instellingen
  • Hoe je kunt whatsappen
  • Hoe je foto’s maakt 
  • Hoe je, je telefoon veilig houdt
  • Hoe je op internet kunt

En nog veel meer wetenswaardigheden en tips. Zoals eerder genoemd is er tijd en ruimte genoeg om iedereen persoonlijk te begeleiden met het instellen van zijn/haar eigen smartphone, en de vragen te stellen waar je tegen aanloopt. 

Onze cursus bestaat uit 1 les van 1,5 uur.
Hierna ben je uiteraard welkom in de winkel om vragen te stellen.

Wij geven de cursus bij ons in de winkel.

Locatie Schagen
Makado Centrum 5 
1741 JA Schagen

Locatie Anna Paulowna
Sluisplein 7
1761 BT Anna Paulowna

Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt werken wij in kleine groepjes tot maximaal 5 cursisten.

De kosten voor de cursus bedragen € 35,- 

U kunt zich aanmelden in de winkel of door op onderstaande button te klikken.

   

Aanmelden