Al meer dan 60 jaar is de naam Beemster een begrip in de regio. Wat begon als Foto Kino Beemster is uitgegroeid tot het huidige Beemster, Imaging & Connectivity. Van oudsher was de fotografie een specialiteit van Foto Kino Beemster. Naast de fotografie, werd er al snel ook apparatuur verkocht om foto’s te maken, maar ook apparatuur om te filmen. Noem het maar het analoge tijdperk. Vele reportages volgde en menigeen in de regio kent wel iemand die zijn trouwreportage heeft laten maken door een van de Beemster’s. Later kwam het magnetische tijdperk op gang, zodat we konden filmen met videomateriaal. Dat was ook de aanleiding voor het veranderen van de naam; Foto Video Beemster. 

Inmiddels heten wij dus Beemster Schagen | Imaging & Connectivity. Fotografie (Imaging) doen we uiteraard nog steeds in de vorm van pasfoto’s, camera’s, verrekijkers en DTP. Telecom (Connectivity) doen we inmiddels ook al meer dan 20 jaar. Telefoons, abonnementen, verlengingen, breedband (ADSL), glasvezel en nog veel meer behoren momenteel ook tot onze dagelijkse werkzaamheden. Vele klanten weten ons dan ook te vinden wanneer zij een nieuwe smartphone willen of hun abonnement willen verlengen bij KPN, T-Mobile of Vodafone. 

Sinds 2016 zijn wij verhuisd naar een grotere locatie. Sindsdien hebben wij een ruim aanbod aan televisies, audio en laptops en hebben onze specialisme dan ook flink uitgebreid. Wij staan bekend om onze service en willen met onze kennis zoveel mogelijk klanten helpen. Ook voor een praatje of een kopje koffie staan wij altijd klaar. Het winkelcentrum in Schagen is compleet vernieuwd waardoor je een bezoek aan onze winkel echt niet meer kan overslaan. 

Tot ziens in onze winkel! 

Reviews

Wat klanten over ons zeggen:

Mooie electronica winkel meer vriendelijk personeel! Ruime keuze uit modellen en accessoires. Winkel is zeer goed bereikbaar, grote parkeerplaats naast en boven het Makado winkelcentrum, waar je gratis kunt parkeren.

Arno / Google

Voor een nieuwe telefoon met abonnement geweest. Vakkundig advies gekregen en goed geholpen met overzetten van alle gegevens van de oude apple naar de nieuwe samsung. Kortom erg tevreden.

Ben in de lucht / Google

Mooie winkel vriendelijk personeel hebben veel en het omzetten van 8mm film naar digitaal perfect

Benno Van Den Bosch / Google

OLED tv gekocht, persoonlijk bezorgd en zelfs geholpen met uitpakken en installatie, verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Er zat helaas een defect in waardoor m’n CI module niet werd herkend. Na overleg heeft de winkel besloten de TV om te ruilen. Top- en klantengerichte service.

Robert S / Google

Super service! Had mobiel niet bij Beemster gekocht, maar de zeer deskundige, vriendelijke medewerker had het instellingsprobleem binnen 20 seconden opgelost! Heb bedrag voor de fooienpot gegeven. Volgende mobiel/fototoestel wordt zeker bij Beemster gekocht!

Frank Oudmaijer / Google

Een prachtige winkel, leuk en vakkundig personeel. Ik ben erg blij dat mijn lader-probleem zo snel kon worden opgelost! 👍

Linda Zwanenburg / Google

Onze partners