Nu of nooit…. LG OLED voor een LED prijs

Met de prijs van LG A16 inclusief de Cashback van 4 september tot 3 oktober, geeft LG duidelijk een signaal af dat een mooie beeldkwaliteit niet veel hoeft te kosten. De 55″ OLED TV A16 van LG kan bij u in huis staat voor slechts € 899,00 en dat terwijl de de prijzen alleen maar stijgen.

Maak gebruik van deze aanbieding en kom bij ons langs in de winkel in Schagen of Anna Paulowna om deze TV te bekijken en u uitvoerig te laten informeren. Hieronder treft u de uitleg van LG aan wat nu precies Oled is en waarom het beeld zo vreselijk mooi is…

LIGHT UP YOUR WORLD met ZELFOPLICHTENDE PIXELS

LG OLED TV is oogstrelend. Zelfoplichtende pixels zorgen voor een spectaculaire beeldkwaliteit en een hele reeks ontwerpmogelijkheden. Terwijl de nieuwste geavanceerde technologieën helpen om een ongekend niveau van verwondering te bieden. Dit is alles wat je verwacht van een tv – op alle manieren beter.

Wat maakt OLED anders dan al het andere?

Het antwoord is zelfoplichtende pixels. Een zelfoplichtende displaytechnologie die het verschil maakt voor je kijkervaring. In tegenstelling tot led-tv’s die beperkt worden door backlight-technologie, zijn LG OLED-tv’s in staat tot extreem realisme en unieke designs.
Een scène van de maan, led aan de linkerkant met onduidelijk zwart en OLED aan de rechterkant met perfect zwart (speel de video af)

Zelfoplichtende PiXELS.
100 miljoen redenen om van OLED te houden.

Als het op beeldkwaliteit aankomt, verslaat OLED LED op alle punten. Dat komt omdat OLED miljoenen zelfoplichtende pixels heeft die perfect zwart en nauwkeurige kleuren produceren. Het resultaat is een kijkervaring als geen ander.
Een tv-scherm dat de melkweg, een blauwe hemel en een explosie van kleurrijk stof met grote kwaliteit toont (speel de video)

OLED zet led in de schaduw.

Eenvoudig gezegd heeft OLED miljoenen zelfoplichtende pixels die aan en uit kunnen worden gezet om perfect zwart en een oneindig contrast te bereiken. Dat zwart is beter dan zowel mini-led als led-tv’s. Het maakt dus niet uit hoeveel backlights ze hebben, led tv’s zullen nog steeds in de schaduw van OLED staan.
100% kleurechtheid

OLED slaagt met vlag en wimpel.

Het wereldwijde testbureau Intertek heeft bevestigd dat OLED-schermen van LG 100% kleurechtheid hebben. Dit betekent dat de kleuren die je op het scherm ziet, nauwkeurig overeenkomen met de kleuren van het originele beeld. Dus alles wat je bekijkt ziet eruit zoals de maker het bedoeld heeft.
Een frame dat het landschap van een prachtige berg vastlegt (speel de video af)

LG OLED TV.
Een beeld dat je nergens anders vindt.

Als je op zoek bent naar een tv als geen ander, zoek dan niet verder. LG OLED TV is een kunstwerk, een bioscoop op een groot scherm, een portaal naar de gamingwereld en de beste plaats bij de grootste sportevenementen. Het is alles wat je wilt van een tv.

Een man zit op een bank in een donkere kamer en kijkt naar een tv waarop iemand te zien is die op een berg staat. Een meisje speelt een computerspel met een groot tv-scherm waarop een soldaat te zien is die uit een helikopter naar beneden komt. Vier mensen zitten op een bank en kijken naar een voetbalwedstrijd in een huiskamer. Een vrouw staart naar een tv aan een muur met een schilderij.

OLED Cinema.
De award voor het beste beeld gaat naar..

LG OLED TV levert elke keer dat je kijkt een geweldige prestatie dankzij het ongelooflijk scherpe beeld. En met perfect zwart en 100% kleurechtheid zie je films zoals ze bedoeld zijn.