Nikon’s nieuwste telg de Z30 DX-systeemcamera

De Z 30 is klein, zeer eenvoudig te gebruiken en biedt veel mogelijkheden met meer licht, kracht en veelzijdigheid. Deze systeemcamera is ontworpen voor videomakers die hun verhalen willen delen.

In beknopte vorm is dit de omschrijving die Nikon zelf aan de nieuwste telg in de “Z” systeemcamera-familie geeft. Na het succes van de Z50 met een “hoge” viewfinder, is het nu tijd om alle kwaliteit van deze camera in een nieuwe camera te stoppen met alle functionaliteit van een echte vlog camera. Uiteraard is de camera klein gehouden voor de doelgroep, zonder concessies te doen.

Nikon heeft dan ook een aantal “kits” gemaakt welke speciaal voor de vlogger en fotograven zijn ontwikkeld die gesteld zijn op het comfort van een camera met een kleine behuizing. Dankzij Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit, plus de SnapBridge-app van Nikon, kun je content uploaden vanaf elke locatie.

Video’s en foto’s die bij weinig licht zijn gemaakt, zien er helder en professioneel uit. Maak opnamen tot ISO 25.600 voor video’s en ISO 51.200 (uitbreidbaar) voor foto’s. Blijf ook ‘s nachts opnamen maken met dezelfde snelle, nauwkeurige AF waar je overdag op vertrouwt.

Moeilijk licht. Snelle actie. Stille omgevingen. Voor zowel foto’s als video’s zit de Z 30 boordevol automatische functies voor meer creatieve controle. Je kunt daarnaast de stand Stil fotograferen gebruiken om muisstil foto’s te maken. Krijg moeiteloos de resultaten die je wilt, van de bekende weg tot ideeën die je nog nooit eerder hebt uitgeprobeerd.

Meer informatie en eventueel bestellen via de deze link