Nieuw in ons assortiment!

VX6-2-CB-P X Force

Huishoudelijke- en verzorgingsapparatuur

Na het uitbreiden van onze TV presentatie is het nu een logische stap naar andere producten welke het leven veraangenamen. Niet dat het huishouden altijd als prettig wordt ervaren, maar met de huidige mogelijkheden wordt het een stuk aangenamer gemaakt. We hebben voor u een wel overwogen presentatie gemaakt waaruit ieder iets van zijn gading kan vinden en voor elk wat wils.

Of het nu gaat over een hippe waterkoker, een trendy volautomatische koffieautomaat, een snoerloze, sterk zuigende steelstofzuiger, al deze producten kunt u bij ons in Schagen vinden. Natuurlijk ontbreken ook de scheer- epileer- en trimapparaten niet maar ook de elektrische tandenborstels kunt u bij ons vinden.

Trek in een snack? Met een airfryer maakt u in een mum van tijd een snack, zonder extra vet te gebruiken. Even gauw een koffie to go maken doet u in een handomdraai en eventueel op dat moment dat u dat wil. Eitje koken met exact de juiste hardheid is zo gedaan in een handige eierkoker, en uw koffie opschuimen of een latte machiato maken is kinderspel.

Uiteraard wordt alles omlijst door deskundige medewerkers welke bekend zijn met de laatste trends en mogelijkheden. Voor accessoires van de diverse producten kunt u ook bij ons terecht en hebben we deze niet op voorraad, dan gaan we deze voor u verzorgen.

Bij de demonstratie van de koffie volautomaten van o.a. Siemens, Delonghi en Bosch gebruiken wij de bonen van onze collega Tea & Beans. Een droge boon welke een mooie melange geeft is natuurlijk vanzelfsprekend. Als extra bij de aanschaf van een koffie volautomaat krijgt u maar liefst een kilo bonen van Tea & Beans cadeau en nog een voucher voor 20% korting op aanschaf op eventueel een andere koffie variant.