Veel providers betekent veel keuze!

Bij ons ben je nooit gebonden aan een specifieke provider. Je kiest daarom altijd uit het breedste aanbod van de bekendste 3G, 4G en 5G aanbieders, zoals: T-Mobile, KPN, Vodafone, Lebara of Ben. Dat betekent dat je altijd een hoop te kiezen hebt.

De beste deal voor jou!

Altijd op zoek naar het meest geschikte abonnement. 

Onze services

Koop je bij ons een smartphone met of zonder een abonnement? Dan willen we je zo veel mogelijk helpen! Wij ontzorgen je compleet en zorgen dat je altijd met je nieuwe toestel, werkend op weg kan!

Perfect advies

Wij adviseren het abonnement en/of toestel wat het beste bij je past. Wij inventariseren uitgebreid je wensen en passen daar ons advies op aan. 

Gegevens overzetten

Ga verder waar je gebleven was. Wij zetten al jou gegevens over vanaf je oude toestel naar het nieuwe inclusief je simkaart en eventuele SDkaart. 

Gebruiksklaar

Direct beginnen met je smartphone? Wij zorgen dat je bellend de winkel uit kan met je nieuwe toestel en dat accounts direct werken! 

Ondersteuning

Lukt er later iets niet, is er een probleem of wil je graag iets weten over je nieuwe telefoon? Dan kan je altijd bij 1 van onze adviseurs langs komen!

Op zoek naar een nieuwe smartphone?

Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben ruime keuze uit verschillende merken en modellen. Wij inventariseren wat u nu heeft en kiezen het perfecte nieuwe model uit wat bij u past. Begint u net met een Smartphone? Uiteraard bent u dan bij ons ook aan het juiste adres. Wij helpen u werkend op weg en zijn tijdens winkel tijden altijd bereid u te helpen met uw vragen. Wilt u graag extra ondersteuning? Dan is wellicht het Telecombinatie service pakket een goede aanvulling voor uw smartphone. Voor slechts €34,99 krijgt u 2 jaar lang after service en nog veel meer voordeel. Lees er verder op deze pagina alles over! 

Team telecom

Wij adviseren u over alles wat met telecom te maken heeft! 

Ben

Adviseur & Reparateur

Cassandra

Adviseur

Brian

Adviseur

Chantal

Adviseur

Youri

Adviseur & Reparateur

Ab

Adviseur

En samen met 1 van onze adviseurs gaan we op zoek naar de beste deal voor jou. Wij adviseren je in alles wat met telecom te maken heeft. Komt u alleen voor een abonnement van KPN, T-Mobile of Vodafone, of wilt u dit graag combineren met een Smartphone? Dit kunnen wij allemaal voor u regelen. 

Ook kunnen wij je adviseren in een combinatie tussen je thuis en mobiele abonnement. Vaak zijn er extra voordelen te behalen wanneer je deze 2 combineert. Daarbij is er vaak ook veel winst te behalen wanneer er een overstap wordt gedaan naar een andere thuis provider. Wij ontzorgen je compleet als je een over stap maakt naar een nieuwe thuis provider!

Service

Telecombinatie Servicepakket

€34,99

Glasvezel en thuis abonnementen

Kom langs en vergelijk

Veel klanten die een thuis pakket hebben voor internet, televisie en/of bellen zitten al jaren bij dezelfde provider. Af en toe krijg je van deze provider wel eens korting of een gratis pakket maar de echte korting krijg je wanneer je een overstap maakt naar een andere provider. Bij veel providers krijg je de eerste 6 maanden een behoorlijke instap korting, maar bespaar je ook op je maandelijkse kosten. Er is echt heel veel mogelijk en je kan behoorlijk besparen met een overstap. Wij adviseren en begeleiden je in dit traject zodat je honderden euro’s per jaar kan besparen. 

Liever een afpraak?

Afspraak maken

Onze adviseurs werken ook op afspraak. De afsprakenplanner staat gekoppeld aan Telecombinatie. Wanneer je op “maak afspraak” drukt wordt je doorverwezen naar telecombinatie.nl en kan je een afspraak inplannen in onze winkel. Super handig!