Maak eenvoudig van je TV een Android Smart TV

Ematic - Android Smart TV Box 4K - AGT419

Met de Ematic Android Smart TV Box 4K maak je van je “gewone” TV een echte Android TV met alle mogelijk bedenkbare voordelen. Met deze Google & Netflix gecertificeerde box kan je alle mogelijke Apps binnenhalen en daardoor alles bekijken wat wordt aangeboden via het Internet. Dus ook bijvoorbeeld ViaPlay (Formule 1 o.a.) en andere streaming diensten.

Met de nieuwste Ematic Android tv box, kan je overal en wanneer genieten van je favoriete films en series. Wat deze mediaspeler onderscheid van alle andere mediaspelers is dat het een officiële Android TV mediaspeler is en een google licentie heeft. Met de Ematic 4K (Ultra HD) Android TV box, kan je je tv in een smart tv transformeren. Bekijk je favoriete films, series of beluister je favoriete nummers op je favoriete streamingplatforms en apps. Uit een bibliotheek met duizenden opties voor streamingdiensten zoals Netflix, Amazon prime, DSTV NOW, Showmax, YouTube en nog veel meer kan je al je films, shows en meer huren of kopen. Het beste van alles is dat je het in 4K-resolutie kunt bekijken.

Zomer plezier met Ematic tv box
Met de zomer in aantocht is het belangrijk om veel plezier te maken. Daarom kan je met deze zomerprijs genieten van de beste tv box op de markt. Met de compacte Ematic tv box kan je overal en altijd genieten van topkwaliteit tv, films, series, muziek en games. Van lekker op een camping tot een hotel in het buitenland. Via wifi of bluetooth maar ook 4/5G, kan je deze super box vrijwel overal gebruiken. Je hoeft je nooit te vervelen of last krijgen van slechte kwaliteit tv of video. Bekijk de voordelen die je aangeboden krijgt met deze geweldige tv box.

Deze box leveren wij tijdelijk voor een zomers prijsje van €79,99 voor €59,99

Meer informatie in de webshop >>>