KPN netwerk.nl gaat de kern van Schagen voorzien van glasvezel

Internet geeft ons meer vrijheid en maakt het leven leuker en makkelijker. Daarom gaat KPN NetwerkNL de kern van Schagen aansluiten op het best mogelijke netwerk. Daarmee bent u klaar voor alle nieuwe mogelijkheden. Nu al, maar ook in de toekomst. KPN NetwerkNL is een onafhankelijk onderdeel van KPN en is verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van hét netwerk voor internet, televisie en telefonie in Schagen. Dus ook bij u thuis. KPN NetwerkNL legt dit netwerk gratis voor u aan.

Glasvezel is het snelste en meest betrouwbare netwerk dat er is. Ruim 2,3 miljoen huishoudens in Nederland genieten al van de voordelen. Ook uw woning kan door KPN NetwerkNL gratis worden aangesloten. Alleen is op tijd uw toestemming nodig. Toestemming kan u geven via kpnnetwerk.nl/toestemming met uw unieke code, welke u heeft ontvangen of nog gaat onvangen via de post. U kunt ook toestemming geven als de glasvezelvoorbereider bij u aan de deur is. Hij komt in elk geval langs om de juiste plek te bepalen voor een glasvezelaansluitpunt in uw woning.

Een bewezen en betrouwbaarnetwerk
Of u nu razendsnel wilt netflixen, of bestanden wilt uploaden in de cloud, met glasvezel hebt u een krachtig netwerk waar u van op aan kunt. Ook als u nu of later een slimme thermostaat, deurbel en rookmelder op internet wilt aansluiten.

100% glasvezel
Ons netwerk bestaat helemaal uitglasvezel: van het hart tot aan de aansluiting in uw woning. Met glasvezel hebt u krachtig internet en kunt u de groei van internet aan. Nu en in de toekomst. Ook als er in huis verschillendeapparaten tegelijkertijd online gaan.

Gratis aansluiting
Het glasvezelnetwerk in uw buurt wordt gratis aangelegd door KPN NetwerkNL. De aanleg van het glasvezelnetwerk is kosteloos. Over dit krachtige netwerk kan uw provider straks internet, tv- en/of telefoniediensten leveren met een hoge snelheid en kwaliteit.

De provider die het beste bij u past
Het glasvezelnetwerk in Schagen wordt aangelegd door KPN NetwerkNL, een onafhankelijk onderdeel van KPN. Het netwerk dat KPN NetwerkNL aanlegt is open. Dat betekent dat u straks voor een glasvezelabonnement de keuze hebt uit verschillende providers. U kiest dus zelf het abonnement dat het beste bij uw wensen en budget past. U heeft dus niet alleen keuze uit een glasvezelabonnement van KPN, maar ook van bijvoorbeeld XS4ALL, Tweak, Solcon, T-Mobile, Online.nl en TriNed. Wij als Beemster Schagen helpen u graag om een geschikt abonnementen uit te zoeken en wellicht ook nog korting te krijgen op een combinatie abonnement met uw smartphone.

Meer informatie
KPN NetwerkNL begint met de aanleg in Muggenburg en de Waldervaart. Deze mensen hebben informatie gehad en een uitnodiging om de glasvezelinformatiedag te bezoeken in het Regius College. Deze dag is ondertussen geweest, en de rest van de inwoners van de kern van Schagen krijgen op een later tijdstip ook een uitnodiging om deze dag bij te wonen. Dit zal gaan gebeuren zodra daar aanleiding toe is en dan ontvangt uiteindelijk iedereen informatie met een uitnodiging om de glasvezelinformatiedag bij te wonen op locatie. Benieuwd wat er in de Glasvezelinformatiekrant staat? Klik dan hier om hem te downloaden.U mag natuurlijk ook altijd bij ons langs komen in het Makado Centrum voor meer informatie en advies.