Kabeltex glasvezel aanmeldkorting in Kolhorn & Barsingerhorn

Kabeltex pakt de handschoen op

Goed nieuws voor de inwoners van Kolhorn en Barsingerhorn. Nu de gemeente Hollands Kroon een standpunt heeft ingenomen wordt er door Kabeltex van het mooie eiland Texel zo spoedig mogelijk glasvezel uitgerold in Kolhorn en Barsingerhorn. De planning voor de oplevering is ongeveer medio 2023 voor Barsingerhorn en eind 2023 voor Kolhorn.

Wat kunt u verwachten

Bij Kabeltex krijgt u standaard 70+ zenders, supersnel internet tot 1GB en uitgebreide pakketten met o.a. terugkijken, opnemen, en op aftand kijken via de App van Kabeltex (Tv2Go) in heel Europa via uw smartphone of tablet. Twee (gratis) toegangspunten in uw huis zorgen ervoor dat u overal in huis draadloos internet heeft.

Nu inschrijven geeft hoge korting

Dat is natuurlijk mooi meegenomen. U krijgt van Kabeltex 3 maanden gratis internet en tv en nog eens 6 maanden uw abonnement voor €35,00 ongeachte welk abonnement u heeft gekozen. Dit alles bij een abonnement voor minimaal 2 jaar. Benieuwd wat uw voordeel is ? Gebruikt dan deze link om u voordeel uit te rekenen.

Meer informatie en inschrijven?

Meer informatie en inschrijven kan in één van onze winkels in Anna Paulowna of Schagen, officieel dealer voor Kabeltex. Direct aanmelden? Dat kan via deze link overzichtelijk en eenvoudig. Neem minimaal een twee jarig abonnement en betaal niets voor de aanleg en installatie. Zo voordelig krijgt je nooit meer glasvezel in huis mét flexibele keuze.

Reken uw voordeel uit via de handige pakketkiezer van Kabeltex >>>