Is uw glasvezel abonnement een jaar lang gratis ?

De vraagbundeling voor glasvezel in Hollands Kroon is in volle gang. De mogelijkheid voor glasvezel in Niedorp en de andere dorpen tussen Kolhorn en het Verlaat is dichterbij dan ooit. Door te kiezen voor supersnel en stabiel internet help je niet alleen jezelf maar ook alle andere bewoners in de dorpen in je omgeving. Stabiel, snel en betrouwbaar internet is niet meer weg te denken in de huidige tijd, maar ook keuze.

Wij als Beemster Schagen zijn partner van de initiatiefnemer Delta Fiber en hebben door ervaring uit het verleden veel kennis opgedaan. Mocht u nog twijfelen of informatie willen hebben dan kunnen wij uw vragen beantwoorden in onze locatie in het Makado Centrum in Schagen, maar ook in onze locatie in Anna Paulowna aan het Sluisplein 7 bij Telecombinatie.

Iedere inschrijving telt mee voor de benodigde 20%, zodat glasvezel er echt gaat komen. Kijk op deze pagina of ga langs in onze winkel. Kom hier alles te weten én profiteer! Als u zich via ons inschrijft in de winkel of via deze site, dan maakt u tevens kan op een jaar lang gratis internet en TV ter waarde van €750,-. Toch mooi meegenomen. Er is al een glasvezel abonnement met Internet + TV voor € 35,- p/m….

(*) Actie periode loopt tot 31 december 2022 in Hollands Kroon. Winnaar wordt binnen 3 maanden na de actieperiode bekend gemaakt.