Inschrijftermijn in Niedorp en omgeving verlengd.

Goed nieuws van het glasvezelfront in Hollands Kroon. Iedereen die zich nog wil aanmelden tijdens de vraagbundeling in Niedorp en omgeving tussen Kolhorn en het Verlaat heeft nog steeds de kans om zich aan te melden voor supersnel glasvezel van Delta Netwerk. Dit houdt dan ook in dat er nog steeds géén aansluitkosten hoeft te worden betaald bij het aangaan van een abonnement voor tenminste één jaar.

De beoogde 20% welke noodzakelijk is voor de uiteindelijke aanleg is nog niet helemaal gehaald, vandaar deze verlenging van de vraagbundeling. Glasvezel is niet een kwestie van of, maar eerder wanneer, dus laat deze kans niet voorbij gaan en meldt u zich alsnog aan voor dit mooie initiatief. Glasvezel van Delta Netwerk geeft u keuze, snelheid, kwaliteit en stabiliteit. Iets wat eerdere aanbieders op een koperekabel niet kunnen. Glasvezel borgt uw toekomst qua data voorziening en is niet meer weg te denken in onze samenleving, nu en op termijn.

Meer weten en of aanmelden ? Neem contact met ons op via mail glasvezel@beemsterschagen.nl of telefoon (0224-213227) en als u zich via ons aanmeldt maakt u ook nog eens kans op een jaar lang gratis Internet en TV t.w.v. € 750,00. Je kunt hier direct aanmelden of klik hier voor meer informatie.