KPN Netwerk, de grootste van Nederland!

Verantwoordelijk voor de aanleg en het beheer van het glasvezel netwerk voor internet, televisie en telefonie. KPN netwerk is elke dag bezig om het netwerk te verbeteren, voor iedereen in Nederland. Wanneer u signaal krijgt van KPN Netwerk kunt u kiezen voor onder andere de provider KPN maar ook andere partijen.

Read the story

KPN 

Als het netwerk van Nederland werken wij met passie aan onze veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, zodat alles en iedereen altijd en overal verbonden is en om tegelijkertijd een welvarendere en schonere wereld te creëren. Elke dag weer, al bijna anderhalve eeuw lang. Hieronder laten we zien hoe onze medewerkers daar invulling aan geven.

Het laatste nieuws...

KPN netwerk.nl gaat de kern van Schagen voorzien van glasvezel

Internet geeft ons meer vrijheid en maakt het leven leuker en makkelijker....

Hieronder is KPN actief in Noord Holland Noord

[display-map id=”299190″]
[display-map-list id=’299190′ label=’Beemster Schagen’]

Beemster Schagen

Wij van Beemster Schagen houden ons al jaren bezig met het verkrijgen van een glasvezelverbinding voor alle bewoners en bedrijven van het binnen als het buitengebied in de kop van Noord-Holland. Heb je dus een vraag over Kabeltex, mag je altijd bij ons langskomen in onze winkel in Schagen of Anna Paulowna. Ook even bellen of een mail sturen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. 

Kom in contact met ons