Dit zijn wij

van Beemster Schagen

Wij van Beemster Schagen houden ons al jaren bezig met het verkrijgen van een glasvezelverbinding voor iedereen in zowel het binnen als het buitengebied van de kop van Noord-Holland. Nu in 2022 heeft het grootste gedeelte van het buitengebied glasvezel in zowel de gemeente Den Helder, Hollands Kroon als de gemeente Schagen. Zowel Digitale stad, Fiber NH als Kabeltex hebben daar voor gezorgd. In het binnengebied zijn er slechts nog maar een paar kernen voorzien van glasvezel en kan bijna iedereen daar gebruik van maken; ’t Zand, Oude Sluis en Wieringerwaard (Kabeltex), Schagen, Tuitjenhorn en Warmenhuizen (KPN Netwerk).

Hieronder zijn wij actief

In de kop van Noord Holland
[display-map id=’299202′]

Wij doen dit samen met de bewoners!

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een snelle en stabiele verbinding. De geschiedenis van traag en niet toereikend internet mag zich niet herhalen. Uiteindelijk wordt deze behoefte vanzelf gecreëerd door allerlei veranderingen in de maatschappij. Daarom zijn wij verheugd u te vertellen dat er een nieuwe partner voor ons is toegetreden in ons verzorgingsgebieden dat is Delta Fiber.

Delta Fiber gaat vanaf april 2022 beginnen, samen met ons, de vraagbundeling en aanleg verrichten in alle kernen en dorpen in Hollands Kroon. Dus van Niedorp tot Den Oever en van Anna Paulowna tot ’t Verlaat. Geweldig nieuws dus en op kort termijn. De hele operatie zou in het begin van 2023 klaar kunnen zijn.  

Met de kerst van 2022 kan er bijvoorbeeld in Breezand glasvezel liggen! Daar hebben we wel de bewoners voor nodig door voldoende aanmeldingen af te geven. Dat mag toch geen probleem zijn, uiteindelijk wil iedereen snel, stabiel en voordeliger internet hebben en vooral meer keuze dan in het kopertijdperk. We gaan beginnen in het zuiden van Hollands Kroon tussen Kolhorn en ’t Verlaat en daarna omhoog richting de Oever en Anna Paulowna.

Ons complete verhaal

Wij van Beemster Schagen houden ons al jaren bezig met het verkrijgen van een glasvezelverbinding voor alle bewoners en bedrijven van het binnen als het buitengebied in de kop van Noord-Holland.

Wat begon met het participeren in het project van E-fiber en TriNed in de gemeente Schagen begin 2017 ging later verder in de participatie met Kabeltex en KPN Netwerk . Kabeltex begon in de buitengebieden van Hollands Kroon, Den Helder en Schagen en heeft de dorpen rondom de plaats Schagen, zoals ‘t Zand, Oudesluis, Wieringerwaard en het vakantiepark ‘t Zijper Eilant opgeleverd.

Met KPN Netwerk participeren we in de stad Schagen en de dorpen Warmenhuizen en Tuitjenhorn.
In de toekomt valt te verwachten dat de rest van de dorpen in de gemeente van Schagen ook dorp KPN Netwerk wordt voorzien van glasvezel.

Nu wij het partnerschap zijn aan gegaan met Delta Fiber gaan we er alles aan doen om er voor te zorgen dat de dorpen en kernen in Hollands Kroon ook glasvezel krijgen. Delta Fiber heeft ook een open netwerk en begint met twee aanbieders op hun netwerk; Delta en Caiway. Wij als Beemster Schagen gaan helpen om de vraagbundeling te verrichten in Hollands Kroon en  beginnen in het gebied van Kolhorn tot Oude Niedorp inclusief het Verlaat. Aanvang april 2022.

Door de jaren heen hebben wij veel kennis en contacten opgebouwd. Daardoor kunnen wij u altijd van de juiste informatie voorzien en advies. Als u vragen heeft over onze partners en providers, over het aanbod aan abonnementen, of u wilt glasvezel aansluiten dan bent u bij ons op het juiste adres.

Er zijn interessante abonnementen te vinden en te maken ook in combinatie met met bijvoorbeeld uw telefoonabonnement. Wij hebben alle providers en netwerken in portefeuille en daardoor niet bevooroordeeld. Kijkt u voor een overzicht van de abonnementen en eventueel aanmelden elders  op deze pagina. Liever een gesprek met een gezicht erbij? Dan zien wij u graag terug in één van onze winkels in Anna Paulowna of Schagen (Sluisplein 7, Anna Paulowna of Makado Centrum 5,  Schagen).

En met onze partners

Regelmatig komen wij in contact met onze partners. Zij zijn de initiatiefnemers om een vraagbundeling te starten, campagne te voeren of bewoners van doelgebieden te informeren over glasvezel. Wij worden nauw betrokken bij dit proces en zorgen samen met onze partners voor een gestroomlijnd proces. 

Wij zijn altijd met onze partners aanwezig bij informatieavonden en informeren bewoners over de voordelen van glasvezel. Doordat wij al meer dan 5 jaar bezig zijn met de lobby van glasvezel met vele verschillende aanbieders hebben wij veel ervaring op gedaan en hebben we op iedere vraag, een antwoord. 

Daarbij zitten wij met 2 winkels, centraal in de regio. Hierdoor kunnen bewoners ook bij ons in de winkel komen voor informatie of problemen omtrent de aansluiting. 

Heb je nog vragen? 

Stuur ons een e-mail met je vraag of kom even langs in een van onze winkels. Druk hieronder op de knop om een e-mail te sturen. 

Stuur een e-mail