Google Nest is nu demonstratie klaar…

Altijd al uw huis ‘smart’ willen maken ? We bedoelen eigenlijk te zeggen dat we zoveel mogelijk willen automatiseren voor ons gemak en comfort, maar ook voor de veiligheid en efficiëntie. Daarom zijn wij nu ook uw adres voor Google Nest producten om uw smart producten met elkaar te laten ‘praten’.

Breed assortiment
Zoals slimme speakers, beveiliging, routers en thermostaten. De verscheidenheid aan Google Nest-producten maakt je dagelijks leven gemakkelijker en je huis veiliger.

Moderne vormgeving
Google Nest-producten passen perfect in elke omgeving dankzij de innovatieve technologie en het hoogwaardige uiterlijk.

Hoge kwaliteit
Niet alleen ziet het er goed uit en is het stijlvol, maar natuurlijk ook robuust. Producten van Google Nest zijn uitsluitend uitgerust met de hoogste kwaliteit technologie.

Centrale bediening
Met de Google Home-app kun je al je Nest-producten en meer dan 50.000 compatibele smart home-apparaten wereldwijd in één oogopslag beheren.

Intelligente spraakbediening
Bedien je lichten, verwarming of zelfs streamingdiensten zoals Spotify of Netflix met jouw stem dankzij de spraakassistent Google Assistant, die direct in verbinding staat met ‘s werelds grootste zoekmachine.

Hoge gegevensbeveiliging
Tweestapsverificatie zorgt ervoor dat je gegevens altijd veilig blijven.

Meer weten ?
Natuurlijk wilt u meer weten. Daarom kunt u bij ons in de winkel de Google Nest producten ervaren en vragen stellen. Meenemen kan direct als het product op voorraad is en tevens is het mogelijk om een installatie op maat te krijgen door uw wensen kenbaar te maken.

Een kleine greep uit ons assortiment >>>