Goldmember

Als Goldmember geniet u van vele speciale, voor u geselecteerde, aanbiedingen. U wordt op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes op fotografiegebied, ontvangt bruikbare tips om nog mooiere foto’s te maken en kunt altijd een beroep doen op onze uitstekende service. Alleen het beste is goed genoeg voor uw camera!

Extra voordeel

  • 5 Jaar garantie
  • Elke maand kans om uw aankoopbedrag terug te winnen.
  • Ontvang gratis fotografietips en nieuws
  • Veel speciale Goldmember aanbiedingen en privileges.

5 Jaar garantie op geselecteerde aankopen
Op een groot aantal fotoproducten vanaf € 250,00 geldt onder voorwaarden een garantietermijn van 5 jaar. Deze garantie borduurt voort op de geldende fabrieksgarantie van het betreffende merk, d.w.z. de garantie wordt onder dezelfde condities verlengd tot maximaal 5 jaar.

Welke artikelen komen in aanmerking?
Uitsluitend producten, waarbij de Gratis 5 Jaar Garantie banner is afgebeeld. Over het algemeen gaat het om digitale foto- en videocamera’s, objectieven en flitsers met een aankoopprijs vanaf € 250,00.  Bij aankopen in de winkel is de aanwezigheid van de speciale 5 Jaar Garantie banner op de website bindend.

Hoe kom ik in aanmerking voor 5 jaar garantie?
De aankoop dient te worden geregistreerd op de speciale Ringfoto Goldmember website. Een aankoop, die niet binnen 2 weken is geregistreerd komt niet voor 5 jaar garantie in aanmerking. De garantie is derhalve van toepassing als onderdeel van het Ringfoto Goldmember lidmaatschap, waarbij eveneens een kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag geboden wordt. Zie hiervoor elders op deze website. U bent zelf verantwoordelijk voor de registratie, maar we helpen u er met plezier mee!