Beemster Schagen is de specialist in glasvezel!

Wij van Beemster Schagen houden ons al jaren bezig met het verkrijgen van een glasvezelverbinding voor zowel het binnen als het buitengebied in de kop van Noord-Holland. Wat begon met het participeren in het project van E-fiber en TriNed begin 2017 ging later verder in de participatie met Kabeltex en KPN. Kabeltex begon in de buitengebieden van Hollands Kroon, Den Helder en Schagen en is thans bezig in de dorpen rondom de plaats Schagen, zoals ‘t Zand, Oudesluis en het vakantiepark ‘t Zijper Eilant. Met KPN glasvezel.nl participeren we in de stad Schagen en de dorpen Warmenhuizen en Tuitjenhorn. Door de jaren heen hebben wij kennis en contacten opgebouwd. Daardoor kunnen wij u altijd van de juiste informatie voorzien en advies. Als u vragen heeft over de partners en providers waar wij zaken mee doen of het aanbod aan abonnementen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Lees het volledige verhaal

Cor Posthumus

We doen dit tenslotte samen met de bewoners van binnen -en buitengebieden!

Zeker de bewoners in de buitengebieden van Hollands Kroon, Schagen en Den Helder hebben jarenlang moeten wachten op een fatsoenlijke data verbinding. De noodzaak werd niet altijd onderkend en daardoor zij lokale initiatieven ontstaan. Daardoor zijn de bewoners van de buitengebieden erg betrokken geraakt bij het aanleggen van glasvezel. Door deze betrokkenheid zijn de banden erg goed en werken Beemster Schagen en de bewoners nauw samen om de Noordkop te voorzien van een goede infrastructuur. Ook de bewoners onderkennen het sociaal en maatschappelijke belang van glasvezel en samen proberen we dit voor elkaar te krijgen! 

Naast de snelle en stabiele verbinding met glasvezel heeft de gebruiker uiteindelijk ook keuze uit meerder providers. Dat is een goed signaal, want door dit feit zijn er meer mogelijkheden door de meerder aanbieders, zowel particulier als zakelijk. Niet alleen dat is een voordeel, maar ook door de marktwerking is dat goed voor uw abonnementsprijs.

Informatie op maat

Werving in het Makado centrum en op locatie doen wij graag voor u…

Regelmatig voorzien wij geïnteresseerde van informatie over glasvezel. Dat doen wij op gezette tijden in het Makado winkelcentrum is Schagen, maar ook op locatie. Daar waar behoefte voor dit medium is kunnen wij een informatie dag of avond verzorgen, maar ook een paar uur voor bijvoorbeeld een VVE in een appartement of verzorgingshuis. Doordat wij zaken doen met meerdere aanbieders van abonnementen en pakketten, kunnen wij u een objectief aanbod doen. Niet alleen over het abonnement, maar een advies over (mogelijk) bijkomende zaken zoals kabels, routers, en andere apparatuur. Wij vinden het tenslotte belangrijk dat iedereen in de Noordkop  moet kunnen genieten en het comfort kunnen hebben van glasvezel.  

Informatie voorziening in onze winkels in Schagen en Anna Paulowna

Natuurlijk ontstaan er vragen en heeft u meer behoefte aan informatie over wat glasvezel voor u kan betekenen. Uiteraard bent u bij ons op het juiste adres om volledig ontzorgd  te worden. Als glasvezelspecialist hebben wij alle kennis in huis om u te voorzien van informatie over alles wat erbij komt kijken. Wij verzorgen zowel de feitelijk aanvraag voor u, maar ook het benodigde abonnement voor uw glasvezel verbinding. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle aanbiedingen en mogelijkheden van de aanbieders zodat u een abonnement op maat krijgt. Eventueel in combinatie met uw smartphone betaald u dan niet meer dan noodzakelijk is en heeft u vrijheid om eventueel op termijn andere keuzes te maken. Kom bij ons langs of nodig ons uit voor een gesprek op locatie.