Glasvezel van Delta wordt in Anna Paulowna aangelegd

Schrijf nú nog gratis in tot 17 mei in onze winkel…

Gefeliciteerd, de vraagbundeling is succesvol afgesloten!
De vraagbundeling voor glasvezel in Anna Paulowna is geslaagd. Dit houdt in dat er begonnen wordt met de voorbereidingen om alle woningen in de Spoorbuurt en Kleine Sluis te kunnen voorzien van glasvezel. Dit is gratis voor de inwoners die zich al hebben aangemeld.  Nog niet ingeschreven, schrijf je dan nu alsnog snel in vóór 17 mei 2023 voor glasvezel en verzeker je van een supersnelle verbinding, stabiel en toekomst zeker. Natuurlijk tegen een concurrerende en vaak zelfs gunstigere prijs met wél keuze uit meerdere aanbieders. 

Waarom juist nu overstappen?  
Nu de aanleg zeker is kan je nog tot 17 mei 2023 gratis aansluiten bij ons. Dat betekent dat je tot 17 mei 2023 sowieso géén aansluitkosten t.w.v. maximaal € 650 hoeft te betalen als je je bij één van de providers aanmeldt voor een jaarcontract. Natuurlijk ga je pas betalen als de glasvezelaansluiting is aangelegd en je de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen. Dus stap over en profiteer van het internet van morgen voor de prijs van vandaag!

Meer informatie en inschrijven?
Meer informatie en inschrijven kan in één van onze winkels in Anna Paulowna of Schagen, officieel dealer voor Delta Netwerk. Tevens maak je dan kans op een jaar lang gratis internet en TV ter waarde van € 690 als je je direct via ons aanmeldt. Direct aanmelden? Dat kan via deze link en maak kans op gratis internet in huis. Neem minimaal een jaar abonnement en betaal niets voor de aanleg en installatie. Zo voordelig krijgt je nooit meer glasvezel in huis mét flexibele keuze.