Glasvezel wordt aangelegd in Hollands Kroon – Zuid

Wederom goed nieuws van het glasvezelfront in Hollands Kroon. Glasvezel van Delta wordt aangelegd in de voormalige gemeente Niedorp. Alle inwoners van Barsingerhorn, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, De Strook, ‘t Veld, Verlaat, De Weel, Winkel en Zijdewind komen in aanmerking voor een aansluiting op het glasvezelnetwerk.  

Deze keuze is gemaakt, omdat op deze manier alle woningen een aansluiting krijgen op het netwerk van de toekomst. De straten hoeven maar één keer open.  Iedereen die zich al heeft ingeschreven wordt daarmee beloond en uiteraard bedankt voor hun aanmelding waardoor dit een feit is geworden. De beoogde 20% welke noodzakelijk was voor de feitelijke aanleg is dus gehaald en opent daarmee de weg voor de uitrol van glasvezel in het hele gebied.

Iedereen die zich in dit gebied heeft ingeschreven wordt automatisch voorzien van glasvezel in hun woning of bedrijf. Iedereen zonder een abonnement krijgt nog tot 26 oktober aanstaande de tijd om kosteloos een abonnement af te sluiten bij ons in de winkel of online. Na 26 oktober betalen inwoners € 350,- aansluitkosten. Heeft een inwoner na de aanleg de glasvezelaansluiting niet in huis laten aanleggen? Dan betaalt men naast de € 350,- aansluitkosten ook nog eens € 300,- aanlegkosten.

Vermijd dus deze kosten door u aan te melden voor 26 oktober voor supersnel glasvezel van Delta Netwerk. Dit houdt dan ook in dat er nog steeds géén aansluitkosten hoeft te worden betaald bij het aangaan van een abonnement voor tenminste één jaar.

Glasvezel is niet een kwestie van of, maar eerder wanneer, dus laat deze kans niet voorbij gaan en meldt u zich alsnog aan voor dit mooie initiatief. Glasvezel van Delta Netwerk geeft u keuze, snelheid, kwaliteit en stabiliteit. Iets wat eerdere aanbieders op een koperekabel niet kunnen. Glasvezel borgt uw toekomst qua data voorziening en is niet meer weg te denken in onze samenleving, nu en op termijn.

Meer weten en of aanmelden ? Neem contact met ons op via mail glasvezel@beemsterschagen.nl of telefoon (0224-213227) en als u zich via ons aanmeldt maakt u ook nog eens kans op een jaar lang gratis Internet en TV t.w.v. € 750,00. Je kunt hier direct aanmelden of klik hier voor meer informatie.