Glasvezel van Delta wordt aangelegd in de dorpen van Schagen!

Laatste kans om gratis in te schrijven!

Het aantal benodigde aansluitingen is gehaald en daarmee krijgt iedereen glasvezel in Schagen. Delta Netwerk en wij hebben middels een vraagbundeling in voornamelijk de dorpen aan zuidwest kant van de kern Schagen succesvol afgerond. Hiermee kunnen we dus de inwoners van de volgende dorpen feliciteren met het behaalde succes; Burgerbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Eenigenburg, Groenveld, Kalverdijk, Petten, ‘t Rijpje, Schagerbrug, De Stolpen, Stroet, St. Maarten, St. Maartensbrug, Tuitjenhorn, Valkkoog en Waarland.

Nog niet ingeschreven?
Tot 15 januari 2023 kun je je nog kosteloos bij ons inschrijven in de winkels in Schagen of Anna Paulowna. Maak er gebruik van want na 15 januari 2023 betaal je wel kosten voor de aanleg en installatie. Thans bedraagt dat € 650, mooi meegenomen in deze dure tijden. Schrijf je nú in en wees verzekerd van een supersnelle verbinding, stabiel en toekomst zeker. Natuurlijk met keuzevrijheid en tegen een concurrerende prijs.

Meer informatie en inschrijven?
Meer informatie en inschrijven in kan in één van onze winkels in Schagen of Anna Paulowna, officieel glasvezelinformatiepunt voor Delta Netwerk. Tevens maak je dan kans op een jaar lang gratis internet en TV ter waarde van €650 als je je direct via ons aanmeld. Direct aanmelden? Dat kan via deze link en maak kans op gratis internet in huis. Neem minimaal een jaar abonnement en betaal niets voor de aanleg en installatie. Zo voordelig krijgt u nooit meer glasvezel in huis mét flexibele keuze.