Ga samen met de inwoners van Anna Paulowna voor glasvezel!

Ook in Anna Paulowna is supersnel glasvezel internet en digitale televisie dichterbij dan ooit! Nu is het aan ons als inwoners om ervoor te zorgen dat 20% van de inwoners kiest voor een abonnement en het glasvezel er daadwerkelijk dan ook gaat komen. 

Wat is glasvezel internet eigenlijk? 
Glasvezel is een draad van glas. Via lichtsignalen kunnen enorme hoeveelheden data worden verstuurd. En een groot voordeel is dat de draad niet gevoelig is voor onweer en andere slechte weersomstandigheden. Hierdoor kent glasvezel een aantal voordelen:

  • Meer internetsnelheid voor het zelfde geld
  • Met ‘n allen tegelijk online
  • Even snel up- als downloaden
  • Gamen zonder haperen
  • Zorgeloos internet met oneindige capaciteit
  • Een haarscherpe en haperende TV-verbinding

Waarom juist nu overstappen?  
Op dit moment is er een vraagbundeling gaande. Dat betekent dat je binnen deze periode sowieso geen aansluitkosten t.w.v. € 650 hoeft te betalen als je je bij één van de providers aanmeldt voor een jaarcontract. Natuurlijk ga je pas betalen als de glasvezel aansluiting aangelegd is en je de lijn kunt gebruiken. Daarnaast hebben de providers op dit moment superscherpe aanbiedingen. Maar ook na een actieperiode betaal je in veel gevallen een vergelijkbaar maandbedrag voor glasvezel ten opzichte van coax of ADSL. Dus stap over en profiteer van het internet van morgen voor de prijs van vandaag!

Stap over naar de toekomst
Waarom zou u voor hetzelfde geld niet voor een veel beter en stabieler product gaan? Meld je vandaag nog aan voor glasvezel en kies voor de toekomst! 

Meer informatie en inschrijven?
Meer informatie en inschrijven in kan in één van onze winkels in Schagen of Anna Paulowna, officieel glasvezelinformatiepunt voor Delta Netwerk. Tevens maak je dan kans op een jaar lang gratis internet en TV ter waarde van €650 als je je direct via ons aanmeld. Direct aanmelden? Dat kan via deze link en maak kans op gratis internet in huis. Neem minimaal een jaar abonnement en betaal niets voor de aanleg en installatie. Zo voordelig krijgt u nooit meer glasvezel in huis mét flexibele keuze.