Euro 2020 voetbal kijken in hoge 4K kwaliteit met glasvezel in Schagen…

Onze advertentie gemist? Geen probleem! Ook in onze winkels in Schagen en Anna Paulowna krijgt u informatie over wat van belang is voor een de aanschaf van een goede TV met al zijn mogelijkheden. Deze zomer, waarin onder andere veel staat te gebeuren als het gaat om de sport, is er een uitgebreid assortiment aan televisies te bekijken bij ons.

Als u nog meer kwaliteit uit uw TV wilt halen, vertellen wij u graag hoe dit eventueel kan. Steeds meer zenders gaan over op uitzenden in het hoge 4K kwaliteit signaal, net zoals de steeds meer en belangrijk wordende streaming diensten zoals Netflix op het Internet. Een snel, stabiel en betrouwbaar signaal kan bijvoorbeeld glasvezel zijn.

Steeds meer adressen in de kern van Schagen kunnen beschikken over glasvezel als medium voor data overdracht. Ook andere woonplaatsen in de gemeente Schagen krijgen binnenkort glasvezel zoals Warmenhuizen en Tuitjenhorn. KPN Netwerk.NL legt dit aan en o.a. KPN, maar ook T-Mobile, XS4ALL, Budget Alles-in-1 en OnLine.NL kunnen uw signaal verzorgen.

De huidige klanten van KPN welke nog op de “oude” telefoondraad zijn aangesloten kunnen kosteloos over naar glasvezel en krijgen dan de minimale snelheid. Wilt u dit anders dan kan dat altijd. Kijkt u nu niet via de “oude” telefoondraad maar via de coaxkabel van de schotel of Ziggo? Dan zijn er thans een aantal aanbiedingen waar u gebruik van kunt maken. Eén van de aanbiedingen is nu (15-6-2021) van KPN waarbij u 1 gigabyte internet én TV krijgt waarbij u slechts € 35,00 de eerste 6 maanden betaald en daarna € 67,50. De minimale contractduur is slechts één jaar, dus maak gebruik van dit voordeel.

Weten hoe u wél voetbal kunt kijken in 4K beelden en wat er straks gaat gebeuren met de Formule 1 waar Max Verstappen succesvol is? Komt u dan langs in onze winkel in Schagen of Anna Paulowna en wij vertellen u er alles over.