Kies merk:

Cashback

Hier vindt u alle cashbacks welke bekend zijn bij ons. Klik op het betreffende merk en bekijk de actie voorwaarden. 

Een cashback of product actie is een (tijdelijke) actie vanuit de fabrikant. Beemster Schagen en/of Telecombinatie Anna Paulowna staan los van deze acties. Wij proberen u zo goed mogelijk te communiceren wanneer een cashback actief is vanuit een fabrikant. 

U bent altijd zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van een cashback en de afhandeling hiervan. Kijk goed op de betreffende actie pagina en aan welke eisen u moet voldoen om een cashback te kunnen ontvangen. Vaak vraagt een fabrikant om de volgende documenten te overleggen:

  • Originele kassabon waar het serienummer op staat
  • Een barcode van het product welke aangemeld is als cashback vanuit de fabrikant 
  • De originele verpakking of een bewijs dat u het product in gebruikt heeft genomen
  • Een datum of registratie datum waarin de cashback valt.

AL JAREN DE ABSOLUTE TOP
De LG OLED evo is LG’s helderste OLED TV ooit met zelfoplichtende pixels voor betere kleuren, contrast en beeld. LG OLED is niet voor niets de meest verkochte OLED al meer dan 9 jaar op rij.* Maak kennis met de nieuwe (actie)modellen via https://www.lg.com/nl/lg-magazine/campagnes/al-jaren-de-absolute-top
Ervaar het nu zelf en ontvang tijdelijk tot €2000,- cashback bij aankoop van een LG OLED of QNED actiemodel bij aankoop van 25 april 2022 tot en met 30 juni 2022.

* Bron: Omdia. Aantal leveringen, 2013-2021. Resultaten zijn geen aanbeveling van LG Electronics. Vertrouwen in deze resultaten zijn op risico van de derde partij.