Binnenkort nagenoeg overál glasvezel in de gemeente Schagen

Vanaf 29 augustus vraagbundeling en inschrijven

Het heeft even geduurd maar nu komen ook de kleinere dorpen en buurtschappen in de gemeente Schagen in aanmerking voor Glasvezel. Dit keer neemt Delta netwerk het initiatief, waar wij natuurlijk ook dealer voor zijn en je dus uitgebreid over kunnen informeren.

Al geruime tijd wordt er geprobeerd om iedereen te voorzien in Schagen van glasvezel en al haar voordelen. Het eerste initiatief dateert alweer uit begin 2018 toen samen met de gemeente iedereen in Schagen in het buiten en binnen gebied mandaat moest geven in een substantieel aantal. Doorgang stagneerde doordat de aantallen uiteindelijk te laag bleven in de kernen. Anno 2022 ziet het er allemaal veel beter uit omdat de behoefte, keuze, snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid alleen nog maar een optie is bij glasvezel en niet meer met de oude koperen kabels. De vraag is dan ook niet meer óf, maar wanneer u overstapt op glasvezel met al haar voordelen.

Waar gaat Delta nu samen met Beemster Schagen de vraagbundeling starten ? Nou dat gebeurt uiteraard daar waar nog geen of onvoldoende glasvezel ligt in de gemeente Schagen. KPN en Kabeltex zijn ook nog bezig, maar overlap heeft geen zin. Uiteraard gaat het erom dat iedereen van glasvezel gebruik kan maken, wie het dan ook exploiteert.

De vraagbundeling zal van start gaan vanaf 29 augustus 2022 in de volgende dorpen en buurtschappen;

·         ‘t Rijpje
·         Abbestede
·         Callantsoog
·         De Stolpen
·         Dirkshorn
·         Eenigenburg
·         Groenveld
·         Kalverdijk
·         Petten
·         Schagerbrug
·         Sint Maarten
·         Sint Maartensbrug
·         Stroet
·         Tuitjenhorn
·         Valkkoog
·         Waarland
 
.         ‘t Buurtje
·         De Banne
·         De Dijken
·         Dijkstaal
·         Grootven
·         Het Korfwater
·         Keinsmerbrug
·         Kerkbuurt
·         Leihoek
·         Mennonietenbuurt
·         Schagerwaard
·         Slootgaard
·         Stolpervlotbrug
·         Woudmeer
·         Zijbelhuizen
Dorpen in de gemeente Schagen Buurtschappen in de gemeente Schagen

Schrijf je dus nu in voor glasvezel in de gemeente Schagen en  wees verzekerd van een supersnelle verbinding, stabiel en toekomst zeker. Natuurlijk tegen een concurrerende prijs en met wél keuze uit meerdere aanbieders. Bij 20% inschrijvingen per dorp gaat de aanleg beginnen

Meer informatie en inschrijven in één van onze winkels in Schagen en Anna Paulowna, officieel glasvezelinformatiepunt voor Delta Netwerk. Tevens maakt u kans op een jaar lang gratis internet en TV t.w.v. € 750,00 als u zich via ons aanmeld. Als u zich aanmeld tijdens de vraagbundeling betaald géén aansluitkosten en alleen minimaal één jaar een abonnement. Zo voordelig krijgt u dus nooit meer glasvezel in huis….

Je kunt hier direct aanmelden of klik hier voor meer informatie.

Makado Centrum 5 | 1741 JA Schagen | 0224-213227

Sluisplein 7 | 1761 BT Anna Paulowna | 0223-533517

www.beemsterschagen.nl