Bij ons duurt Black Friday een week lang!

Vanaf 22 tot en met 28 november is het Black Friday – week in onze winkels in het Makado Centrum te Schagen en op het Sluisplein in Anna Paulowna. Tijdens deze week geven we kortingen tot wel 50% op de reguliere prijs. In de winkels treft u vele aanbiedingen aan om uw voordeel mee te doen. Bij elke “deal” kunt u iets extra’s verwachten en veel producten zoals camera’s, t.v.’s, huishoudelijke apparaten en persoonlijke verzorgingsproducten hebben als een lage prijs tijdens deze dagen.

Tipje van de sluier oplichten ? Als voorbeeld kan ik je alvast vertellen dat we tot 50% korting geven op geselecteerde huishoudelijke producten zoals Strijkijzers, Friteuses, Wokplaten, Broodroosters, Eierkookers, etc. etc. geven, maar ook de Panasonic DS-S5 Full Frame camera met 20-60mm objectief én de 70-300 van € 3648 voor € 2799,00, maar ook de Sony DSCRX10M4 van € 1699,00 voor € 1299,00. Ook op TV gebied is er al een LG 55″ Oled voor een bedrag onder de duizend euro te krijgen.

Benieuwd geworden of er voor u iets interessants bij is? Kom bij ons langs in de winkels in Schagen of Anna Paulowna en geef aan waar u interesse naar uit gaat en wij maken voor u een perfecte Black Friday Deal!