Bekijk het maar…

Maar dan wel met een verrekijker van Nikon
Nikon legt de lat voor optische technologie weer een stukje hoger, zodat u de wonderen van de aarde en lucht kunt aanschouwen in al hun perfectie. Of u wordt gewoon een betere golfer dankzij laserscherpe afstandsmetingen. Maximale lichttransmissie, uitstekende resoluties en beter gedefinieerd contrast zorgen samen voor perfectie in elk schitterend beeld. Bekijk uw wereld en passie met nieuwe ogen.

Sterrenkijken zoals nooit tevoren, alsof u een ruimtewandeling maakt tussen de sterren. De WX-serie heeft fenomenale optische prestaties en een nooit eerder vertoonde supergrote beeldhoek. Deze kijkers nemen u diep de sterrenhemel in en brengen een ongekende rijkdom aan details en kleurnuances aan het licht.

Het veelgeprezen ED-glas (Extra lage Dispersie) van Nikon corrigeert chromatische aberraties en zorgt voor superieur contrast en een verbluffende resolutie. Op grote afstand zijn de fijnste kleurennuances zichtbaar en spot u met het grootste gemak wilde dieren of specifieke architectonische details. Links een simulatie van chromatische aberratie of kleurschifting, rechts een simulatie van een objectief met Nikon’s ED-glas, dat kleurschifting tegengaat.

De supergrote beeldhoek maakt weidse landschappen of sterrenhemels nog indrukwekkender, dankzij Nikon’s lenssysteem met beeldveldafvlakking. Deze technologie corrigeert de kromming, zodat het beeld tot aan de rand perfect scherp blijft en u alle afzonderlijke details goed kunt zien. Verbreed uw gezichtsveld met een kristalhelder resultaat. Links een simulatie zonder lenssysteem met beeldveldafvlakking, rechts de scherpte van rand tot rand die mogelijk is met deze technologie.

Meer informatie en ervaren kan natuurlijk bij ons in de winkel. Wilt u alvast meer informatie over de Nikon verrekijkers, kijk dan hier naar een overzicht in onze webshop. Maakt u van te voren een afspraak in onze agenda en u kunt bij ons in de winkel kijken de Nikon verrekijker collectie, maar natuurlijk ook door de kijker kunt u een blik werpen.