Alle Samsung TV’s 2021 bij ons verkrijgbaar…

Alle Samsung TV modellen van 2021 zijn binnenkort verkrijgbaar bij ons in de winkels in Schagen en Anna Paulowna. Van MICRO LED en Neo QLED tot Lifestyle TV’s en soundbars. Nu we allemaal meer tijd thuis doorbrengen, speelt Samsung met veelzijdige schermen en TV’s in op nieuwe wensen en behoeften. Dankzij de nieuwste innovaties werk en communiceer je niet alleen efficiënter, je haalt daarnaast het maximale uit datgene wat jou persoonlijk het meest boeit.

Al vijftien jaar op rij is Samsung wereldwijd TV-marktleider dankzij tal van baanbrekende innovaties. In 2021 bouwt Samsung voort op de introductie van buitengewone en veelzijdige TV en audio apparatuur.

Decennia lang werden TV’s vooral gezien als een manier om films en tv-programma’s te bekijken. Zeker het afgelopen jaar is de manier waarop we tegen schermen aankijken ingrijpend veranderd. We zijn ons bewuster geworden van de rol die de TV in ons leven speelt. Als bron van entertainment, maar ook op veel andere manieren om te leren, om te trainen, enzovoorts.

MICRO LED
Met superieure helderheid, diepe zwarttinten en adembenemende kleuren maakt MICRO LED een baanbrekende kijkervaring voor thuis mogelijk. De LED’s, waaruit de geavanceerde technologie is opgebouwd, gaan inbranden tegen. Zo blijven de kleuren levenslang levendig.

Samsung Neo QLED
Ook met Samsung Neo QLED beleef je een ongekende kijkervaring. Het geheim zit in de Neo Quantum Processor en de nieuwe Quantum Mini LED’s, die 40 keer zo klein zijn dan gewone LED’s. Dat zorgt voor dieper zwart en helderdere lichttonen, terwijl de opschaaltechnologie van de Neo QLED slimmer is dan ooit. Of je nu een voetbalwedstrijd kijkt op TV of er zelf eentje speelt op je gamecomputer, het beeld is heel erg realistisch.

Perfect geluid
Geluid is van essentieel belang voor je thuisbioscoopervaring. De volledige Q-serie soundbars bevatten Q-Symphony-technologie. Dit is een unieke feature die de TV speakers niet uitschakelt als je een soundbar eraan koppelt, maar deze juist laat samen werken in harmonie voor een ultieme surround sound beleving. Space Fit Sound is een slimme auto kallibratie methode waarbij de ingebouwde microfoon en processor van de Samsung TV de akoestiek in de kamer berekend en op basis daarvan alle kanalen van de soundbar afzonderlijk instelt.

Als luisteraar bevind je je precies in het centrum van de actie. Met de nieuwe functie Bass Boost stel je eenvoudig ‘meer bass’ in voor alle Essential A-series soundbar. En via Tap Sound speel je je mobiele telefoon of tablet af op de soundbar. Nu in 2021 zijn de Samsung soundbars ook geschikt voor muziek, dankzij features als Spotify Connect en AirPlay2.

Nieuwsgierig geworden naar dit alles? Maak een afspraak in deze Coronatijd en we laten u zien en beleven in één van onze winkels in Schagen of Anna Paulowna – 0224-213227