Foto’s afdrukken

Snel, makkelijk en uitstekende kwaliteit foto’s afdrukken bij ons?

Wij maken het makkelijk voor je

Met onze vernieuwde foto service kun je nu nog makkelijker foto’s afdrukken. Open de link, de app of QR code, selecteer je foto’s en wij drukken ze voor je af! Binnen 1 uur kan jij je foto’s dan al komen ophalen. 

Foto’s afdrukken vanaf je computer of laptop is super eenvoudig! Klik op onderstaande button en je gaat direct naar de juiste omgeving. 

Foto's afdrukken

Liever de applicatie gebruiken op je smartphone of tablet? Dat kan ook! Klik op de juiste button en download de applicatie op jou apparaat. Wanneer er een code gevraagd word na installatie, vul je 3133 in.

Apple Android

Door de QR code hieronder te scannen met de camera van je smartphone kan je super snel foto’s afdrukken bij ons. Scan de QR code en ga direct aan de slag! Je komt zo in de juiste omgeving terecht om je keuze te maken. 

Scan de QR code en ga direct aan de slag! 

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om foto’s bij ons af te drukken. Scan de QR code hiernaast met de camera van je smartphone of tablet en je kan direct aan de slag! Onze applicatie zit boordevol nieuwe opties en kan je uit verschillende formaten foto’s kiezen. Heb je een order doorgestuurd? Dan ligt je opdracht vaak al binnen 1 uur voor je klaar in onze winkel. 

Wat kan je met onze foto service?

Onze uitgebreide foto service is nog nooit zo makkelijk geweest. We hebben bewust een systeem ontwikkeld om het voor jou als klant super eenvoudig te maken zodat je vrijwel direct je foto’s afgedrukt kan hebben. Ga direct aan de slag zodat je vandaag je foto’s nog hebt! 

Foto afdrukken
Wanddecoratie
Posters
We krijgen er helaas allemaal mee te maken

Moeilijke momenten

Ook op moeilijke momenten zijn wij er voor je. Heb je bijvoorbeeld te maken met een overlijden of een ander dierbaar moment, kunnen wij je altijd proberen te helpen. Een foto voor op de kist? Met een lijstje er omheen, of moet er een foto bewerkt worden, dan kunnen wij dit ook. Soms moet er bijvoorbeeld een persoon van een foto afgehaald worden, of juist bijgevoegd. Kom bij ons langs en we gaan je hiermee helpen.

Foto’s voor op de kist of voor bij een begrafenis krijgen bij ons altijd voorrang. 

Foto’s optimaliseren

Wil je een foto laten bewerken door ons? Dan kan je dit ook makkelijk bij ons laten doen. Wij hebben professionele software waarmee we foto’s kunnen optimaliseren, maar ook kunnen bewerken voor je. Moet een zwart/wit foto ingekleurd worden, of een persoon toegevoegd of juist verwijderd worden dan kunnen wij dit voor je doen.

Houd er wel rekening mee dat dit altijd even duurt, afhankelijk van de werkzaamheden.  Tevens is het, het handigst om hiervoor in onze winkel te komen zodat we jou wensen kunnen bespreken voor de foto.