RepairBy.nl

Reparaties via Beemster Schagen

Wij repareren uw telefoon.

Bekijk alle reparaties

Apple

Voor Apple iPhone kunt u terecht bij ons voor reparaties aan uw display of accu. Wij gebruiken altijd de hoogst mogelijke kwaliteit onderdelen om uw iPhone te herstellen. Is herstel niet meer mogelijk, kunt u uw apparaat eventueel direct vervangen bij ons.

Samsung

Voor Samsung Galaxy smartphones verzorgen wij verschillende type reparaties. Van een display tot een accu en van een speaker tot aan de camera we kunnen het allemaal vervangen. We kunnen bijna ieder onderdeel aan uw toestel vervangen. 

Overig

Heeft u een ander apparaat? Bel of kom bij ons langs om te kijken of we uw apparaat kunnen herstellen. Tevens zijn wij aangesloten bij meerdere externe reparateurs om uw apparaat eventueel elders te kunnen laten vervangen. 

Deskundige reparatie dienst van Beemster Schagen. 

Een gebroken scherm, een defecte accu, een homebutton die niet meer werkt… ieder defect aan een smartphone is even vervelend en komt stiekem ook eigenlijk nooit uit. Gelukkig lost onze reparatiedienst elk euvel snel voor je op en loop je in de meeste gevallen weer bellend de winkel uit. Wij onderzoeken de oorzaak van het probleem zodat we direct een inschatting kunnen maken van de reparatieduur en, mocht je niet verzekerd zijn, de kosten van de reparatie.

Schermreparatie, accu vervangen, oplaadconnector repareren; wij hebben de onderdelen van de meestvoorkomende reparaties van Apple en Samsung standaard op voorraad zodat we je altijd kunnen helpen. Tenminste, als de drukte het toelaat. Zeker weten dat je niet hoeft te wachten? Maak dan even een afspraak.

Onze werkwijze

Analyseren

Wij analyseren het probleem van de reparatie. 

Repareren

Wij repareren met hoogwaardige onderdelen.

 

Testen

Wij controleren na reparatie of alles juist functioneert. 

Ons reparatie team